top_camping_kesakauppa_webYyterin lähellä on kaksi merkittävää leirintäaluetta. Yyteri Resort & Camping sekä Siikaranta Camping palvelevat leiriytyjiä monipuolisesti ja tasokkaasti Yyterin pitkien hiekkarantojen läheisyydessä. Molemmilla on laajat tilat, joissa on paljon mahdollisuuksia erilaiseen leirintään ja hyvät palvelut. Valitse itsellesi sopivampi avullamme.

Yyteri Resort & Camping

Yyteri Resort & Camping sijaitsee Yyterin hiekkarantojen välittömässä läheisyydessä, joten se on täydellinen leirintäpaikka sellaiselle matkailijalle, joka on tullut nauttimaan nimenomaan dyyneistä ja rannasta. Leirintäpaikka tarjoaa lukuisia palveluita asiakkailleen, kuten kahvilan, kioskin, grillikatoksen, saunoja, kokoustiloja, ravintolan A-oikeuksilla, kaupan, kemikaali WC:n tyhjennyskaivon, postilaatikon, suihkut, ruokailu- ja ruoanlaittotilat ja paljon muuta. Koirat ovat tervetulleita alueelle. Lapset on myös huomioitu leirintäalueen palveluissa mm. leikkipaikkojen avulla. Paikka on suunniteltu helpoksi liikkua myös liikuntarajoitteisille. Alueella käyvät yleisimmät luottokortit.

Yyteri Resort & Camping tarjoaa paljon aktiviteetteja. Sen kautta voi vuokrata varusteita, kuten polkupyöriä, veneitä ja kanotteja. Alueella on myös minigolf-rata, pallopelikenttä, sisäleikkipaikka ja patikointipolkuja. Leirintäalueen läheisyydessä on myös golf-rata sekä mahdollisuuksia ratsastamiseen. Laskettelemaan pääsee 30 kilometrin päässä. Myös kylpylä sijaitsee lähellä leirintäaluetta.

Leirintäalueella on paikkoja matkailuautoille ja –vaunuille sekä teltoille. Mökin vuokraaminen on myös mahdollista. Leirintäalueen luokitus on neljä tähteä. Suuri osa alueen palveluista on käytössä koko vuoden ympäri. Paikan voi varata kätevästi netin kautta.

Siikaranta Camping

Siikaranta Camping sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Yyteristä Porin upeassa Reposaaressa, joten se sopii parhaiten ajoneuvolla liikenteessa oleville matkailijoille. Tämä leirintäalue on luonnonläheinen ja rauhallinen, mutta tarjoaa runsaasti palveluita ja mielenkiintoista koettavaa.

Siikaranta Campingin palveluihin kuuluvat elintarvike- ja kahvikioski B-oikeuksilla, suihkut, pyykinpesukoneet, kemiallinen WC:n tyhjennys, juomavesipiste, monipuoliset keittiö- ja ruokailutilat, TV- ja oleskelutila, avotakka grillaamismahdollisuudella, grillikatos, tilaussauna, huvimaja, nuotiopaikka ja savustusuuni. Alue on lapsiystävällinen ja sijaitsee tietenkin meren rannassa. Paikassa on myös otettu huomioon liikuntarajoitteiset asiakkaat.

Siikaranta Campingin valikoimaan kuuluvat teltta- ja karavaanaripaikkojen lisäksi mökit. Polkupyörien ja pelivälineiden vuokrausmahdollisuus löytyy, ja lähistöllä on useita lenkkipolkuja. Siikarannan silokalliot ovat suosittu nähtävyys alueella. Leirintäalueella voi leiriytyä toukokuun alusta syyskuun loppuun saakka.